Remodelare Corporala Ultramoderna

Pret

300 lei

Pret initial 800 lei

Reducere

63%

Timp ramas

07** *** *** - Arata telefon Mesaj
21647 vizualizari
Alege Terapia Inovatoare de Remodelare Corporala. Efect rapid si nedureros. Va punem la dispozitie pachete personalizate cu reducere de pana la 70%. Alege ceea ce ti se potriveste.Ai acumulat kilograme nedorite?Vrei sa slăbești in scurt timp si fara efort? Noi avem soluția!

PACHET PROMOTIONAL 150 lei
5 × ELECTROSTIMULARE
5 × PRESOTERAPIE

*PACHET PROMOȚIONAL 300 Lei
5×TUNEL inflarosu
5×IMPACHETARI
5×PRESOTERAPIE
5×CAVITATIE

*pachetul include toate procedurile mentionate si este valabil toata luna iunie .Este necesara programarea la nr 0741962496.Plata se face integral la prima sedinta.
Exista si posibilitatea de a alege doar o procedura sau abunament personificat.

In icinta salonului se pot oferii si alte servicii de remodelare corporala .De preferinta cele necesare Se fac si abunamente personificate.

-Masaj 45 lei
-Mezoterapie 60 lei
- Cavitatie 45 lei
- ELECTROSTIMULARE 35 lei
-Radiofrecventa 50 lei

Procedura de CAVITATIE reduce considerabil stratul de grasime prin lichefierea acesteia ,pana la 4 cm .cu ajutorul gelului de contact si sunetelor de inalta rezonanta desprind celulele de grasime ducand la topirea acestora.

Procedura de RADIOFRECVENTA slabeste si reface tesutul ,reda colagen pielii ,reduce considerabil vergeturile si pielea flasca,hidrateaza si lasa un aspect neted si bine definit.

Procedura PRESOTERAPIE:Are rolul de a lucra si stimula circulația sângelui și fluxul de limfa.Reduce celulita si remodeleaza silueta ,slăbește si detoxifica organismul.

Procedura ELECTROSTIMULARE:este un fitness intensiv,experții evoluând ca o ședință de electrostimulare echivalează cu 4-6 ore de gimnastică.Sedintele de electrostimulare sunt vizibile imediat pierzandu-se intre1-4 centimetri.

Procedura TUNELUL DE SLĂBIT :ajuta la tratarea obezitatii si reducerea considerabila ă greutății corporale ,combate celulita vizibil si rapid imbunatatind in acelasi timp circulația sanguina si sistemul imunitar.

Alte oferte

50%

Machiaj Profesional

75 lei150 lei 3651

Pitesti