Remodelare Corporala Ultramoderna

Pret

200 lei

Pret initial 800 lei

Reducere

75%

Timp ramas

07** *** *** - Arata telefon Mesaj
16933 vizualizari
Alege Terapia Inovatoare de Remodelare Corporala. Efect rapid si nedureros. Va punem la dispozitie pachete personalizate cu reducere de pana la 70%. Alege ceea ce ti se potriveste.Ai acumulat kilograme nedorite?Vrei sa slăbești in scurt timp si fara efort? Noi avem soluția.

Abunament 1 ‐--200 lei de la 800 lei

6×SEDINTE PRESOTERAPIE 40 min
6×SEDINTE TUNEL DE SLABIT 40 min
6×MPACHETARI
6×SEDINTE ELECTROSTIMULARE 40 min
6×SEDINTE LIPOLASER 30 min

Abunament 2 ---300 lei de la 1000 lei

6× SEDINTE CAVITATIE
6× SEDINTE TUNEL DA SLABIT
6× SEDINTE PRESOTERAPIE
6× ÎMPACHETARI

ABUNAMENT 3 ‐--400 lei de la 1200 lei

6×SEDINTE CAVITATIE
6×SEDINTE RADIOFRECVENTA
6×SEDINTE TUNEL DE SLABIT
6×SEDINTE PRESOTERAPIE
6×IMPACHETARI

Procedura CAVITATIE : numita si Liposuctie virtuală este o terapie non-invazia si nedureroasa,ce reprezinta o alternativa excelenta la liposuctia clasica pentru eliminarea excesului de grasime localizata.Cavitatia distruge celulele grase si ajuta la pierderea in centimetri la fiecare ședință.

Procedura PRESOTERAPIE:Are rolul de a lucra si stimula circulația sângelui și fluxul de limfa.Reduce celulita si remodeleaza silueta ,slăbește si detoxifica organismul.

Procedura ELECTROSTIMULARE:este un fitness intensiv,experții evoluând ca o ședință de electrostimulare echivalează cu 4-6 ore de gimnastică.Sedintele de electrostimulare sunt vizibile imediat pierzandu-se intre1-4 centimetri.

Procedura TUNELUL DE SLĂBIT :ajuta la tratarea obezitatii si reducerea considerabila ă greutății corporale ,combate celulita vizibil si rapid imbunatatind in acelasi timp circulația sanguina si sistemul imunitar.

Alte oferte